Horeko

Lösung für das Restaurantmanagement und die Mitarbeitereinsatzplanung

Gesamtbewertung

4,4 /5
(12)
Preis-Leistungs-Verhältnis
4,6/5
Funktionen
4,4/5
Bedienkomfort
4,3/5
Kundenbetreuung
4,6/5

100%
haben diese Anwendung empfohlen

12 Bewertungen

Guillem F.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Valuable addition to any business.

Bewertet am 25.3.2021

Vorteile

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Nachteile

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Thanks! Awesome review.

Hans L.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

La Sonnerie

Bewertet am 6.10.2020

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Vorteile

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Nachteile

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Daan K.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Fijn en gemakkelijk systeem

Bewertet am 29.9.2021

Vorteile

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Nachteile

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Björn S.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 5.0 /10

Horeko review

Bewertet am 27.7.2021

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Vorteile

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Nachteile

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

Twan H.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

New hospitality standard

Bewertet am 3.3.2020

good

Vorteile

The easy use for the employees. And the easy implementation

Nachteile

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

Oby S.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Horeko

Bewertet am 20.10.2020

Vorteile

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Nachteile

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Huub D.
Gesamtbewertung
  • Branche: Erholungseinrichtungen & -dienstleistungen
  • Untern. Größe: 51-200 Mitarbeiter
  • Wöchentlich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Fijne software

Bewertet am 27.8.2020

Vorteile

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Nachteile

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Arjanne V.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Super handig!

Bewertet am 19.7.2021

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Vorteile

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Nachteile

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Sabrina K.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Fijn systeem

Bewertet am 15.7.2021

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Vorteile

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Nachteile

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Nicole L.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 201-500 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Top app!

Bewertet am 15.7.2021

Vorteile

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Nachteile

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Carlo L.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Horeko horeca planner

Bewertet am 28.10.2020

Snelle en nette begeleiding

Vorteile

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Nachteile

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Great review! Thanks :-)

Jan S.
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Untern. Größe: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Minder werkuren

Bewertet am 6.10.2020

Vorteile

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Nachteile

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Antwort von Horeko Übersetzen auf: Deutsch

Great review! Thanks! ^Sjoerd